- trude
Bernt Bucher Johannessen
Bernt er daglig leder i HANEN og restaurantdriver gjennom mange år.

- Hvordan er det i samarbeid med Norsk Gardsost, å være hovedarrangør for Oste-VM, en av de viktigste konkurranser for ost i verden?
- Det er både veldig tilfredsstillende og motiverende. Dette er kronen på verket i forhold til å ha jobbet med dette siden vi var i London for første gang i 2014.
- Hva kan være verdien av at Oste-VM arrangeres i Norge? '
- Verdien er at norske forbrukere blir gjort oppmerksom på det store ostemangfoldet og den høye kvaliteten norske oster har, - og på den måten fristes til å kjøpe osten.
·
-Hvordan kan vi inspireres til å smake nye norske oster?
– Ved å vise frem mangfoldet og kvaliteten og historien til ostene.
- Hva er ditt beste osteminne?
Det er gammelosten til faren min som det følger mange hyggelige minner rundt.
- Hva er ditt beste serveringstips til ost?
Ta ut osten lenge før du skal spise den.